
طرح و معماری اولیه سامانه پنجره واحد اتحادیه ها، کانون ها و انجمن های تخصصی(سندیکا™)، با ملاحظه کلیه نیازمندیها و اهداف کلان مدیریتی در راستای توسعه و بهبود زیرساخت های آمار و مدیریت اطلاعات در اتحادیه های صنفی و تشکل های تخصصی کشور طرح ریزی شده و با تکیه بر تجربه کارشناسان ارشد شرکت ستاک و با بهره گیری از جدیدترین استانداردها، متدها و ابزارهای تولید نرم افزار تلاش شده است تا تسریع و تسهیل امر خدمت رسانی به اعضاء این مجموعه ها در سطح کشور و نیز افزایش قدرت تصمیم گیری و چانه زنی آنها با بهره گیری از گزارشات مستند آماری و تحلیلی را به همراه داشته باشد.
سامانه حاضر قابلیت آنرا دارد که به صورت شبکه گسترده و یکپارچه ملی و حتی بین المللی پیاده سازی شود و در این راستا در صورت اجرای کامل و گسترده، یک پایگاه داده ملی با مدیریت یکپارچه را ساماندهی نماید، که یقینا تحقق آن می تواند در مدیریت بهینه تولید محصولات، عرضه خدمات و همچنین دسترسی دقیق و شفاف به آمار و اطلاعات صحیح، متولیان امر را کمک شایانی نموده و صدالبته سبب ساز بروز تحول اداری و مدیریتی گسترده در صنف میزبان گردد.
بدین معنا که از طریق این نرم افزار می توان،یک سامانه مرکزی یکپارچه با امکان ارائه خدمات الکترونیکی 24 ساعته بر روی وب پورتال مرکزی راه اندازی نمود و در ذیل آن با تجهیز مجموعه های وابسته در مراکز استانها و شهرستانهای تابعه آنها به این نرم افزار، زنجیره گسترده جمع آوری اطلاعات و ارائه خدمات را سازماندهی کرد که خروجی آن یک شبکه واحد ملی خواهد بود که میتواند از همه نقاط کشور و حتی خارج از کشور در دسترس بوده و ضمن میسر ساختن اجرای طرح هایی چون دورکاری کارکنان اتحادیه ها و تشکل های صنفی و تخصصی، امکان ارائه خدمات الکترونیکی به اعضاء را فراهم نماید و همچنین ارائه خدمات جانبی نظیر استعلام وضعیت جاری مجوز فعالیت و یا کارت عضویت را به ادارات بیمه تامین اجتماعی، بانک ها و سایر نهادهای دولتی و غیردولتی امکانپذیر سازد.
البته ناگفته نماند که این سامانه می تواند به صورت مجزا در تک تک مجموعه ها راه اندازی شده و با مدیریت مستقل همان مجموعه نیز کارایی لازم را داشته باشد.
نرم افزار ارائه شده در شاخص های مختلف از مزایای ویژه ای بهره میگیرد و یقینا یکی از این شاخص ها که همواره از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده است سهولت کاربری آن در کنار قدرت عملکردی و هسته انعطاف پذیر میباشد. در این ارتباط از ویژگیهای رابط کاربری آن می توان به تجمیع اطلاعات در یک محل برای کاهش عملیات ذهنی و جسمی کاربر برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز اشاره کرد، همچنین به خاطر ساختار برگه ای نرم افزار حجم اطلاعاتی که در آن واحد به کاربر منتقل می شود به حداکثر ممکن افزایش پیدا کرده ولی در عین حال کاربر با کمترین عملیات و پیچیدگی در زمان اجرا مواجه می شود که این امر کارآیی را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.
همچنین به خاطر یکنواخت بودن رابط کاربری در همه بخش های سیستم یاد گیری امکانات و استفاده از آنها به سهولت برای کاربران میسر می شود. از دیگر ویژگیهای رابط کاربری می توان به تفکیک اطلاعات و عملیات از یکدیگر و وجود جستجو سریع و کامل در همه بخش های نرم افزار اشاره کرد. این نرم افزار به صورت چند کاربره طراحی و پیاده سازی شده و استفاده همزمان کاربران را به تعداد نامحدود هم به صورت آنلاین و هم به صورت اینترانت میسر میسازد.